Website is gelanceerd!

Welkom op onze nieuwe website van Mode in Bolsward. Op onze site vind je informatie over de winkels en posten wij regelmatig berichten over onze nieuwe collecties of andere activiteiten.

Op deze blogpagina zullen wij proberen om wekelijks een bericht te schrijven waarbij we verschillende collecties gaan uitlichten. Doordat we geen webshop hebben proberen we op deze manier jullie op de hoogte te houden van onze collecties in de winkels. Ook op onze socials posten wij regelmatig berichten met foto’s van onze collecties. Heb je iets leuks gezien of ben je ergens naar opzoek? Wij helpen je graag! Stuur ons een berichtje via onze contactformulier of bereik ons via de telefoonnummers die je kunt vinden op de home pagina.

We hopen dat we jullie zo snel mogelijk weer in onze winkels kunnen ontvangen. Want niets is leuker dan natuurlijk fysiek winkelen met de service die wij je graag bieden. Tot die tijd doen we het op een andere manier en helpen we je graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: