Nieuwe collectie!

Deze week zijn wij weer losgegaan met het uitpakken van de nieuwe collectie! Het was een gezellige dag om samen met collega’s even lekker met de winkels en dozen in de weer te zijn. Bij Visser Mode Womenswear is er voorjaar collectie van Zoso uitgepakt. Straks te bewonderen en te bestellen op FB en Instagram. Bij Visser Mode Menswear hebben we ook van verschillende merken al nieuwe collectie binnengekregen. Hou onze socials in de gaten voor de nieuwe collectie foto’s. Voor bestellingen kan je ons bellen op de nummers:
Heleen: 06-29483547
Eelco: 06-21548890

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: