Nieuwe collectie!

Deze week zijn wij weer losgegaan met het uitpakken van de nieuwe collectie! Het was een gezellige dag om samen met collega’s even lekker met de winkels en dozen in de weer te zijn. Bij Visser Mode Womenswear is er voorjaar collectie van Zoso uitgepakt. Straks te bewonderen en te bestellen op FB en Instagram. Bij Visser Mode Menswear hebben we ook van verschillende merken al nieuwe collectie binnengekregen. Hou onze socials in de gaten voor de nieuwe collectie foto’s. Voor bestellingen kan je ons bellen op de nummers:
Heleen: 06-29483547
Eelco: 06-21548890

Website is gelanceerd!

Welkom op onze nieuwe website van Mode in Bolsward. Op onze site vind je informatie over de winkels en posten wij regelmatig berichten over onze nieuwe collecties of andere activiteiten.

Op deze blogpagina zullen wij proberen om wekelijks een bericht te schrijven waarbij we verschillende collecties gaan uitlichten. Doordat we geen webshop hebben proberen we op deze manier jullie op de hoogte te houden van onze collecties in de winkels. Ook op onze socials posten wij regelmatig berichten met foto’s van onze collecties. Heb je iets leuks gezien of ben je ergens naar opzoek? Wij helpen je graag! Stuur ons een berichtje via onze contactformulier of bereik ons via de telefoonnummers die je kunt vinden op de home pagina.

We hopen dat we jullie zo snel mogelijk weer in onze winkels kunnen ontvangen. Want niets is leuker dan natuurlijk fysiek winkelen met de service die wij je graag bieden. Tot die tijd doen we het op een andere manier en helpen we je graag!